Tactical Foodpack -retkiruoka ALE-koodi!

Tiedoksi vain, että nyt kanavani katselijoilla ja oikeastaan ihan kenellä vaan on mahdollisuus ostaa Tactical Foodpack retkiruokia alennettuun hintaan. Saat 10% alennusta käyttämällä oheista ale-koodia ja tekemällä tilauksen TÄMÄN LINKIN kautta. Kassalla vaan lisäät alekoodin, joka on KANOOTTI10 eli siis kanootti kymmenen. Samalla tuet myös Youtube -kanavani toimintaa.

Uskalsin näitä tuotteita lähteä edustamaan ihan sen vuoksi, koska minusta juuri nämä retkiruoat maistuu parhaimmilta. TF:n retkiruoat valmistetaan täysin ilman lisäaineita eli tuoteseloste on sellainen kuin se normaali kotiruoassa kuuluu ollakin. Eli ei mitään ylimääräistä! Vain puhtaita raaka-aineita, mutta tällä kertaa pakastekuivatussa muodossa, joka takaa pitkän säilyvyyden ja myös kevyen painon. Olen kokeillut kaikki mahdolliset rektiruokamerkit mitä Suomessa on saatavilla ja minusta nämä maistuu parhaimmalta. Eihän tällaiset koskaan tietysti tuoretta ruokaa korvaa, mutta pakastekuivatut retkiruoat on paikallaan silloin kun painoa täytyy säästää tai ruokailu saisi mielellään olla nopeaa. Tactical Foodpackin ruoat vaativat vain kuuman veden tai voit kypsentää ruoan jopa pienen nuotion päällä omassa pussissaan!

Lupasin Youtubessa kertoa mistä Tactical Foodpackin ruoista itse tykkään. Syön keliakian vuoksi ylipäätään vain gluteenitonta ruokaa ja niitä on ilahduttavan paljon tarjolla. Verkkokaupassa voit myös suodattaa hakutuloksista pois kokonaan kaikki muut paitsi vaikkapa gluteenittomat, maidottomat tai vegaaniset vaihtoehdot. Tactical Foodpackin verkkokauppa on suomenkielinen ja postikulut Virosta on samaa luokkaa kuin tilaisit tuotteita Suomesta. Toiimtus tapahtuu postin kautta vaikkapa pakettiautomaattiin.

Omia (gluteenittomia) suosikkejani ovat:

  • Beef and Potato Pot

  • Moroccon Lentils Pot

  • Fish Curry and Rice

  • Mexican Hot Pot and Beef

  • Mashed Potatoes and Bacon

Eli kertauksena. Linkki verkkokauppaan: https://tacticalfoodpack.com/ref/yayky/ ja koodi: KANOOTTI10

Edellinen
Edellinen

Telttaretki Porkkalanniemeen

Seuraava
Seuraava

Retkiruoka aamiainen