Uuden alku

Kuvateksti

Kemijoella elokuussa 2021. Kuva: Jari Salo

Tein silleen hassusti, että heitin edelliset 10 vuotta vanhat nettisivuni kokonaan roskikseen. Tämä johtui etupäässä palveluntarjoajani kankeudesta, itseasiassa mahdottomuudesta siirtää vanhan blogialustan artikkeleita tähän uuteen nykyaikaisempaan systeemiin. Vanha nettisivuni oli yhdistelmä dokumentaarisia valokuvausprojekteja ja retkeilyä. Tämä yhdistelmä ei koskaan tuntunut oikein toimivalta. Rakastan edelleen omaehtoista valokuvausta (valokuvaajan työni lisäksi), mutta julkaisen näitä kuviani muualla.

Ei ole mikään salaisuus ja olen sanonut sen ääneenkin, että haluan muutaman vuoden aikajänteellä tienata osan, kenties puolet, vuosituloistani retkeilemällä. Se on aika kova tavoite. Käytännössä se tarkoittaa etupäässä retkitubettamista kanavallani, joka on nimeltään Kanootti & Tomaatti. Kanava on kasvanut huikeaa tahtia ja seuraava virstanpylväs onkin 10 000 kanavan tilaajaa. Olen kuitenkin mm. tämän sivuston myötä laajentamassa Kanoottia & Tomaattia hiukan monimediallisempaan suuntaan ja olen alkanut kirjoittamaan retkipäiväkirjaa ja kuvaamaan enemmän reissuillani myös still -kuvia. Otteita retkipäiväkirjasta kuvineen julkaisen tässä blogissa. Yksi asia, jonka mahdollisuuksia tutkin on uutiskirjeet. Olen itse uutiskirje -fani, mutta en ole vielä ihan varma onko minulla niin paljon tiedotettavaa, että sellaisia kannattaisi lähetellä blogipostausten lisäksi. Pelkkien blogipostauksien “mainostamiseen” en kuitenkaan halua uutiskirjettä käyttää vaan sisällön pitäisi olla niissäkin uniikkia. Tilaa kuitenkin uutiskirje varmuuden vuoksi tämän postauksen alta niin varmistat, ettet jää pois siitä kyydistä!

Tämä on tottavie nyt jonkin uuden alku.

Minut löytää myös Instagramista ja Facebookista. Laita ihmeessä tilit seurantaan niissäkin! Jos haluat tutustua minuun valokuvaajana, ammatillinen valokuvaajan portfolioni löytyy täältä.

Edellinen
Edellinen

Yksin Koitajoella