150km Vaellus Kanootilla Erämaassa

Vuosi sitten törmäsin sattumalta Instagramissa mieheen, joka on melonut kanootilla Kanadan, Usa:n, Yukon-joen ja Ranskan halki. (Nämä reissut yhteensä reilu 18 000km) Lähetin hänelle "fani-postia", koska myös itseäni kiinnostaa pitkien matkojen melonnat. Keskustelujen edetessä Martin Trahan (Kanada) kertoi, että hänen haaveensa olisi joskus meloa Suomessa. Kerroin, että hän voisi ottaa minuun yhteyttä jos hän joskus päättäisi tänne tulla. Asia realisoitui syyskuussa ja vein Martinin melomaan Koloveden ja Linnansaaren Kansallispuistojen sekä Joutenveden halki. Yhteensä 8 päivää ja 150 kilometriä.

Internet on mahtava asia! Ilman Instagramia en olis koskaan törmännyt Martiniin, mutta nyt voi jo sanoa että olemme ystäviä. Olemme pitäneet yhteyttä reissun jälkeen ja meidän seuraava yhteinen reissukin on jo suunnittelupöydällä!

Syyskuun reissustamme löytyy nyt vajaan tunnin mittainen filmi Youtubesta mun kanavalta Kanootti & Tomaatti ja myös tämän postauksen alusta. Lopussa muutama still -kuva meidän reissusta.

Edellinen
Edellinen

Retkeilyvuosi 2024?

Seuraava
Seuraava

Yksin