Melontaretki Bruksträsket -järvellä Inkoossa

Syksyn viimeisiä melontaretkiä, tällä kertaa Inkoon Bruksträsketillä, joka osoittautui oikein hienoksi erämaajärveksi. Järvi on karttaakin tarkastellessa poikkeuksellisen mökkivapaa alue ja kohteessa voi meloa tuntitolkulla törmäämättä keneenkään.

Bruksträsket on järvi Inkoossa läntisellä Uudellamaalla. Järven lonkeromainen pohjoisosa ulottuu naapurikunnan Raaseporin puolelle. Järven epävirallinen suomenkielinen nimi on Ruukinjärvi. Valuma-alueen, jonka pinta-ala on 47 neliökilometriä, itäosassa sijaitsee pienempi järvi, Marsjön. Järvi laskee Suomenlahteen Fagervikin kautta. Fagervikin kirkko sijaitsee järven rannalla. (Wikipedia)

Videolla kalastellaan, kokkaillaan ja mietitään talven tuloa ja taukoa melonnasta talven aikana. Ihan lähiaikoina olen lähdössä sooloretkelle jonnekin metsään ilman kanoottia. Tulossa on myös pari ruokavideota. Niistä myöhemmin lisää.

Kokeilin tällä kertaa tekstittää videon suomeksi. Laita kommenttia, jos ko. ominaisuus on sulle tärkeä. Jättäisitkö videon esimerkiksi kokonaan katsomatta jos sitä ei olisi tekstitetty? Toisaalta olen ajatellut alkaa rakentaa videoille jatkossa tarkemmin mietittyjä äänimaailmoja, mutta toisaalta haluan myös palvella niitä, jotka videon katsovat esim. bussimatkan aikana. Olisi kiva jos antaisit kommenttia!

Klikkaa videoon alta!