Isänpäivän terveiset

Isänpäivä alkaa kääntyä iltaan. Takana aivan huikea viikonloppu Ruotsin risteilyllä. Lasten takia täällä aina seilaillaan ja tällä kertaa oli heille aika mieluista ohjelmaakin. Nimittäin Lakko ja Herba + Duudsonit. 

Itse pyörähdin Peetun kanssa perinteisesti Fotografiskassa ja siellä oli ehkä paras näyttely jonka siellä olen koskaan nähnyt: Lars Tunbjörkin retrospektiivi. Lars ansaitsee ihan oman postauksensa ja teen sellaisen lähiaikoina hänen tuoreesta kirjastaan. 

Olen näköjään ollut kiltti isä kun sain tällaisen lahjakasan tänään aamiaisella. Kaikista hienoin oli Veeti -kirjanmerkki, joskin nuo kaikki muutkin oli erittäin mieluisia. 

 Ah, huomenna onneksi vielä vapaapäivä ja vasta tiistaina taas työn ääressä. 

Hyvää isänpäivää kaikki isät ja isänmieliset!  

upload.jpg