Kauneus

En todellakaan ole mikään tämän lajin mestari, mutta tuli pitkästä aikaa kuvailtua studiossa ihan vaan huvikseen beauty -kuvia. Kävin Fotografiskassa katsomassa Paolo Roversin näyttelyn (12.1.14 asti siellä) ja siitä vähän innostuin. Mä nyt olen luonteeltani sellainen innostuja muutenkin. Kyllä mä luulen, että kuvailen tämän tyyppisiä juttuja jatkossakin. On jo pari kuvausta sovittukin tammikuulle.

Ylipäänsä olen työelämässä joutunut/päässyt kuvaamaan ihan kaikkea ja en oikeasti osaa sanoa mikä kuvaaja olen: muoti-, hlö-, tuote-, ruoka-, jne. Tietysti aina kun sektoria kaventaa, se myös samalla syvenisi ja laatutaso/ilmaisun taso nousisi. Itse tykkään kuitenkin sohia aina vähän joka suuntaan. Tällaista tänään, huomenna jotain muuta.

Mallina oli Janna T. ja meikin/kampauksen hoiti Kirsi Maijala.